[Wersja Stabilna] Patch 1.3 Błędy i anomalie
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TiRoWiEc
Użytkownik
*
Użytkownik


Liczba postów: 187
Dołączył: 23-10-2012
Podziękowań: 22
Dostał 58 podziękowań w 49 postach
Post: #41
06-02-2013 15:41

Z oficjalnej strony ets2

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"-Wklej to do sygnatury.
szybkie cytowanie
Grisp
Administrator
*******
Administrator


Liczba postów: 572
Dołączył: 11-08-2012
Podziękowań: 114
Dostał 738 podziękowań w 245 postach
Post: #42
06-02-2013 15:43

http://eurotrucksimulator2.info/pl/patch-1-3-juz-jest/

"Większość najlepszych pomysłów powstaje z frustracji. Z poczucia, że ja bym zrobił to lepiej"
Sir Richard Branson
szybkie cytowanie
 Podziękowali: wojtas852 , KAMIS
legend
I am legend
*
Użytkownik


Liczba postów: 41
Dołączył: 28-10-2012
Podziękowań: 22
Dostał 57 podziękowań w 20 postach
Post: #43
06-02-2013 15:50

(06-02-2013 15:38 )JERRY51 napisał(a):  http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php
Są dwie wersje

Wersja jest jedna, jedynie dwie możliwości pobrania pliku.
szybkie cytowanie
Marcivo
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 49
Dołączył: 26-10-2012
Podziękowań: 3
Dostał 16 podziękowań w 9 postach
Post: #44
06-02-2013 15:51

Jaka szkoda nie działa mi żaden stary mod -.- nawet na skiny
szybkie cytowanie
roxon40
Swojak
*
Użytkownik


Liczba postów: 263
Dołączył: 20-12-2012
Podziękowań: 354
Dostał 14 podziękowań w 13 postach
Post: #45
06-02-2013 15:55

No i ja zacząłem walczyć z patchem. Zaktualizowałem i gra się wysypała więc zaczynam działać z uruchomieniem.
szybkie cytowanie
wojtas852
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 32
Dołączył: 02-01-2013
Podziękowań: 38
Dostał 7 podziękowań w 7 postach
Post: #46
06-02-2013 15:57

Mi patch działa z modami. Bardzo fajne jest to, że jak bierzemy ładunek to jest wypisany tonaż po prawej stronie. Zmienili też ikonki w gps.
szybkie cytowanie
siroccoxp
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 115
Dołączył: 21-10-2012
Podziękowań: 8
Dostał 162 podziękowań w 18 postach
Post: #47
06-02-2013 15:57

Trochę lipa, że teraz trzeba mody dostosowywać.. np teraz nie mogę używać chłodni lamberta sr2 oO bo wywala do pulpitu w defach podmienia tylko 4 produkty -.- a zas nie dziala extraktor plikow scs i nie wiem co pacz zmienil w tych plikach cargo :/ eh lipa połowe rzeczy trzeba teraz zmienić albo przerobić

http://img266.imageshack.us/img266/5093/...1kopia.jpg
szybkie cytowanie
KAMIS
Użytkownik
*
Użytkownik


Liczba postów: 101
Dołączył: 18-11-2012
Podziękowań: 138
Dostał 40 podziękowań w 22 postach
Post: #48
06-02-2013 15:59

Firma wyczyszczona z trucków ( musiałem wszystkie sprzedać bo wywalały do pulpitu) i razem z kierowcami czekamy na patch(steam), żeby wybrać się do salonu po nowiutką flotę.

Nie wie ktoś czy da się sprzedać garaż?
szybkie cytowanie
Szoku
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 19
Dołączył: 07-12-2012
Podziękowań: 7
Dostał 4 podziękowań w 4 postach
Post: #49
06-02-2013 15:59

Juz 4 raz sciagam tego patcha. Nie dosc, ze leci po 25kb/s to jeszcze przerywa sciaganie. Moze nie kazdy chce sciagac torrentem..

[img]http://images43.fotosik.pl/1674/142ee9865cf936b5.jpg[/img]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2013 16:01 przez Szoku.)
szybkie cytowanie
kru129
Moderator
******
Moderator


Liczba postów: 774
Dołączył: 02-11-2012
Podziękowań: 859
Dostał 1058 podziękowań w 507 postach
Post: #50
06-02-2013 16:01

(06-02-2013 15:59 )Szoku napisał(a):  Juz 4 raz sciagam tego patcha. Nie dosc, ze leci po 25kb/s to jeszcze przerywa sciaganie. Moze nie kazdy sciaga torrentem..

Za kilka godzin scs software udostępni szybsze linki do pobrania patcha Smile Torrentem pobiera się patch z pełną szybkością łącza Smile

Renault Premium 430 - 53656km
Volvo FH + Krone CollLiner - 4912km
Ilość rozpisek: 12
Łącznie - 58568km
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2013 16:02 przez kru129.)
szybkie cytowanie
Lesiu106
SADOL
*
Użytkownik


Liczba postów: 569
Dołączył: 13-11-2012
Podziękowań: 208
Dostał 237 podziękowań w 144 postach
Post: #51
06-02-2013 16:03

ja aktywowałem grę na steam, ale mam jeszcze zainstalowaną tą bezsteamową. jak będą jakieś błędy z modami, to uruchomię 1.2.5.1 i powywalam np. dodatki na ciągnikach (oczywiście te z TC megamod).

innym też polecam ten sposób. save jest cały czas ten sam, wersja gry steam i nonsteam używają tego samego folderu do modów i save.

500. post - 24.11.2013 - rok i 11 dni po założeniu konta tutaj ;p

Klasyczne samochody i te nieco młodsze - zapraszam! (FB)
szybkie cytowanie
rzeznik95
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 2
Dołączył: 07-11-2012
Podziękowań: 0
Dostał 0 podziękowań w 0 postach
Post: #52
06-02-2013 16:06

Mi wywala do pulpitu w niektórych sytuacjach, jak np. wybieranie dodatków na zewnątrz trucka, albo kliknięcie na wybór wnętrza. Mody usunąłem wszystkie. Czy to może być wina tego że ściągnąłem od razu 1.3 patch a nie 1.2.5.1 to 1.3 ? Jeżeli to tego wina to da się jakoś to naprawić ?
szybkie cytowanie
Kosmaty
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 6
Dołączył: 25-10-2012
Podziękowań: 0
Dostał 1 podziękowań w 1 postach
Post: #53
06-02-2013 16:07

Patch zainstalowany... wszystkie mody, które miałem na poprzedniej łatce działają bez problemów (wywalony tylko mod na znaczki marek truck'ów)... Volvo zrobione na plus (znaczek, nowe dźwięki silnika i klaksonu + chyba silnik 540km), przy Iveco dodali tylko znaczek - reszta bez zmian Tongue Gra jakby się "upłynniła" w działaniu, ale to mogą być tylko zwidy... jedyny problem jaki mam, to wywalanie gry do pulpitu, gdy chcę przełączyć na drugi profil - na grze bez modów i z modami...

AMD Phenom II x2 555 3,2GHz, 4GB ram, ATI Radeon HD4850
szybkie cytowanie
Ghost
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 507
Dołączył: 24-10-2012
Podziękowań: 37
Dostał 198 podziękowań w 101 postach
Post: #54
06-02-2013 16:12

Mi wyskakuje błąd przy próbie uruchomienia patcha. Brzmi on "ETS2_patch.exe nie jest prawidłową aplikacją win32". Oczywiście nazwę skróciłem. System win xp, pobierane ze strony SCS :/

Intel Core i3-4130 3.4GHz 3MB
MSI GeForce GTX650Ti 2GB OC
Corsair 4GB 1600MHz Vengeance Blue CL9

Aktualny projekt:
Central and Eastern Europe Project by MTP
szybkie cytowanie
kru129
Moderator
******
Moderator


Liczba postów: 774
Dołączył: 02-11-2012
Podziękowań: 859
Dostał 1058 podziękowań w 507 postach
Post: #55
06-02-2013 16:16

(06-02-2013 16:12 )Ghost napisał(a):  Mi wyskakuje błąd przy próbie uruchomienia patcha. Brzmi on "ETS2_patch.exe nie jest prawidłową aplikacją win32". Oczywiście nazwę skróciłem. System win xp, pobierane ze strony SCS :/

Plik został pobrany całkowicie? Pobierz jeszcze raz możliwie że nie pobrano wszystkich danych i wyskakuje błąd

Renault Premium 430 - 53656km
Volvo FH + Krone CollLiner - 4912km
Ilość rozpisek: 12
Łącznie - 58568km
szybkie cytowanie
Ghost
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 507
Dołączył: 24-10-2012
Podziękowań: 37
Dostał 198 podziękowań w 101 postach
Post: #56
06-02-2013 16:20

Pobrany całkowicie. Spróbuję jeszcze przez torrent. Dam znać w tym poście.

@EDIT:
Google Chrome oszukał i pobrał 95/106mb. Bittorrent dokończył pobieranie.

Intel Core i3-4130 3.4GHz 3MB
MSI GeForce GTX650Ti 2GB OC
Corsair 4GB 1600MHz Vengeance Blue CL9

Aktualny projekt:
Central and Eastern Europe Project by MTP
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2013 16:23 przez Ghost.)
szybkie cytowanie
JanKo
Użytkownik
*
Użytkownik


Liczba postów: 234
Dołączył: 23-10-2012
Podziękowań: 197
Dostał 210 podziękowań w 89 postach
Post: #57
06-02-2013 16:27

Po 20 min walki z modami wreszcie się udało Smile Na razie wszystko działa całkiem dobrze, jedynie wywala mnie jak wybieram niektóre ciężarówki w menadżerze, ale chyba wiem jaki mod to powoduje.
szybkie cytowanie
XAVAX
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 95
Dołączył: 27-10-2012
Podziękowań: 122
Dostał 15 podziękowań w 14 postach
Post: #58
06-02-2013 16:31

U mnie niestety żaden mod nie działaSad

VOLVO FH16 750KM EXCLUSIVE BLACK EDITION
ŁĄCZNY PRZEJECHANY DYSTANS 115.000 KM
szybkie cytowanie
Piwan13
Stały użytkownik forum
*
Użytkownik


Liczba postów: 55
Dołączył: 25-10-2012
Podziękowań: 31
Dostał 6 podziękowań w 4 postach
Post: #59
06-02-2013 16:32

Przepraszam, mam pytanie. Jak pobrać patch przez torrent?

Przepraszam, mam pytanie. Jak pobrać patch przez torrent?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2013 16:32 przez Piwan13.)
szybkie cytowanie
kru129
Moderator
******
Moderator


Liczba postów: 774
Dołączył: 02-11-2012
Podziękowań: 859
Dostał 1058 podziękowań w 507 postach
Post: #60
06-02-2013 16:34

(06-02-2013 16:32 )Piwan13 napisał(a):  Przepraszam, mam pytanie. Jak pobrać patch przez torrent?

Przepraszam, mam pytanie. Jak pobrać patch przez torrent?

Pobierz program utorrrent i załaduj plik .torrent tym programem

Renault Premium 430 - 53656km
Volvo FH + Krone CollLiner - 4912km
Ilość rozpisek: 12
Łącznie - 58568km
szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości